over Guney

Maak kennis met Guney

guney.be

Guney is sinds 2007 actief in de markt en heeft 29 jaar ervaring in de sector. Bij zijn oprichting bestonden de hoofdactiviteiten hoofdzakelijk uit schrijnwerkerij en gyprocoplossingen. Over de jaren heen is Guney gegroeid met een uitbreiding van zijn werkzaamheden en specialisaties als gevolg, waaronder keukens, deuren en vloeren. Sinds 2018 heeft Guney als voornaamste missie zijn bedrijfsoperaties expanderen als familiebedrijf door dynamisch te zijn en gevoelig te blijven voor uitwendige impulsen in de beste trends, methoden, innovaties en in de meest relevante interieuroplossingen aanwezig op de markt. Guney wil met deze missie toegevoegde waarde creëeren voor de klant. De grootste troef van Guney is zijn specialisatie en 'echte' vakkennis. Georganiseerdheid, stiptheid, nauwkeurigheid en vooral kwaliteitvolle dienstverlening heeft het bedrijf gebracht naar datgene wat het vandaag is.

Particulier, professioneel of aannemer, Guney staat in voor de wensen van elke klant. De onderneming heeft al jarenlang heel veel klanten die zich voor hun privé-/professionele doeleinden tot het bedrijf richten. Guney staat eveneens bekend als erkende aannemer van (openbare) aanbestedingen. 

Met een grote passie luisteren wij graag naar uw wensen en ondersteunen of leiden u met plezier doorheen het gehele proces bij het realiseren van je droominterieur. 
Twijfel niet langer en vraag vrijblijvend uw offerte aan of neem contact op voor uw verdere vragen.

Guney.be

guneybe

afw

guney.be

Wil je graag ons hele assortiment bekijken? Of ben je gewoon op zoek naar vrijblijvend advies?

Bezoek onze showroom te Koolmijnlaan 94 3530 Houthalen dan.

Hier ontvangen wij jou met open armen en bekijken we samen hoe we aan jouw toekomst kunnen werken.


29 jaar ervaring

About Us
guney.be

Guney is lid van het Gyproc ProTeam.

Gyproc ProTeam is een groep met door Gyproc® erkende afwerkingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in de vooruitstrevende afwerkingsystemen met gips en die de kwaliteitsnormen van Gyproc® in acht nemen.

In België is de Gyproc®-divisie de onbetwiste marktleider in innovatieve pleistersystemen op basis van gips en gipsplaat.

Bedrijven die deel uitmaken van het Gyproc ProTeam zijn gedreven vakspecialisten en werken met de doeltreffende producten, diensten en oplossingen die Gyproc® ter beschikking stelt. Bij al uw bouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie, zullen zij volgens de Gyproc®-richtlijnen te werk gaan om te kunnen beantwoorden aan uw hoogste verwachtingen.

About Us

we bellen je terug

vragen

Heeft u vragen of opmerkingen? Contacteer ons via onze contactformulier. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

offerteaanvraag
vraag uw gratis offerte nu aan!

Vul uw gegevens in en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren!

gratis offerte